torsdag 27 oktober 2011

Stora renoverings rycket

Har inte riktigt kännt något sug att renovera på sista tiden. Kan vara för att varje gång man tar upp en pensel eller ska börja tapetsera så händer något man inte har räknat med och penseln blir liggande hela helgen.

Så därför har vi nu tagit två dagars semester och då barnen inte är hemma denna helgen så har vi nu 3 dagar helt själva då vi bara ska måla, dra ner tapeter, byta dörrar och tusen andra saker. Kommer säkert bara hinna med hälften av vad vi planerat in men även det kommer bli såååååå skönt.

Idag har jag målat 2 innertak (fick balansera på badkarskanten) och dragit ner tapet i köket. Förra ägaren hade satt upp en stukatur av frigolit i köket och ni kan inte ana hur glad jag e nu för att den äntligen är nere. Smaken är olika men det var inte riktigt riktigt vår stil. Nu har vi bara den guldiga stukaturen i vardagsrummet kvar - kommer bli den gladaste dagen på månaden när jag får ta ner den... men lugn nu, ett rum i taget heter det, lite svårt för mig som är så otålig.

Mannen har ägnat dagen åt att såga upp inspektionsluckor till luftgångarna i huset (lite luddigt förklarat kanske :) . Ska bli kul att se hur han ska gömma dom sen... Vill inte att dom ska synas för mkt sen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar